El ROGAINE 3 VALLS se celebra a l’entorn de les valls de Sant Iscle, Vallac i Cogolls, situades entre els municipis de la Vall d’en Bas i les Planes d’Hostoles.

Rogaine les 3 Valls

Es pot participar en dues modalitats de cursa, la cursa de Copa Catalana (6 hores) i la cursa popular (3 hores):

– La cursa de Copa Catalana (6 hores) forma part del calendari de curses oficials de la Copa Catalana de Rogaine, i és obligatori participar-hi en equips d’entre 2 i 5 corredors.

– La cursa popular (3 hores) queda oberta a participacions individuals o en equip. Es dona opció a participar individualment a la cursa curta, però sense opció a podi. Tractant-se d’una modalitat de curses per equip, la possibilitat de fer podi queda limitada a aquells que participen formant un equip.

Les dues proves  tindran el mateix mapa i el mateix nombre de fites. L’escala del mapa serà la mateixa per a les dues modalitats.

No dubteu més i apunteu-vos-hi. Us esperem a les Planes d’Hostoles!

QUÈ ÉS UN ROGAINE?

El Rogaine és un esport de navegació per camp a través en el que els participants, amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola, han de desplaçar-se a peu amb l’objectiu d’aconseguir la màxima puntuació possible en un temps màxim. Els punts s’obtenen passant per uns controls ubicats en el terreny de competició i marcats en el mapa que serveix de referència per a trobar-los.

Es practica en equips de 2, 3, 4 o 5 persones, aquestes han d’anar juntes durant tota la prova. Els equips poden ser masculins, femenins o mixtes, i poden participar en diferents categories segons l’edat dels components de l’equip.

Cada membre de l’equip disposa d’un mapa, generalment elaborat específicament per a la prova, on hi ha representat el terreny de competició. En aquest mapa s’hi reparteixen una sèrie de controls valorats de 3 a 9 punts (el valor queda determinat pel primer dígit del codi del control) en funció de la dificultat física i/o tècnica per accedir-hi.

El mapa s’entrega als equips de 30min abans de la sortida. En aquest temps han de definir l’estratègia i l’elecció d’itinerari per tal de recollir el màxim número de punts en el temps establert.

El mapa ofereix múltiples eleccions d’itinerari, l’elecció estratègica final s’haurà de prendre tenint en compte les capacitats físiques i tècniques de l’equip. Per tant, estem parlant d’un esport on els participants poden adaptar la dificultat de la ruta a la seva edat, condicions físiques o habilitats tècniques.

PROGRAMA

Dissabte 11 de novembre de 2017

ATENCIÓ: En motiu de la manifestació convocada el mateix dia de la cursa, hem AVANÇAT 1 HORA LA SORTIDA de la cursa Copa Catalana 6h per tal que els participants a la cursa hi pugueu assistir.

07:30 Obertura del centre competició i recollida de dorsals
08:00 
Entrada al parc tancat i revisió de material cursa Copa Catalana 6h
08:30 
Entrega de mapa cursa Copa Catalana 6h
09:00
Sortida cursa Copa Catalana 6h
09:15 Entrada al parc tancat i revisió de material cursa Popular 3h
09:30 Entrega de mapa cursa Popular 3h
10:00 Sortida cursa Popular 3h
13:00 Arribada sense penalització de la cursa Popular 3h
13:30 Tancament de meta de la Cursa Popular 3h
14:00 Entrega de premis Cursa Popular 3h
15:00 Arribada sense penalització de la cursa Copa Catalana 6h
15:30 Tancament meta de la cursa Copa Catalana 6h
16:00 Àpat post-cursa, sorteig d’obsequis i entrega de premis
16:30 Entrega de premis Rogaine Serra Caballera (Pardines)

PREMIS

Cursa Copa Catalana (6 hores)

Seran premiats els 3 primers classificats de cada categoria. Es premiarà també els 3 primers equips de la classificació absoluta a la qual hi optaran tots els equips, sense distinció de sexe ni restricció d’edat.

Cursa Popular (3 hores)

Seran premiats els 3 primers classificats de cada una de les categories (homes absolut, dones absolut i mixte absolut).

També hi haurà sorteig de material esportius i altres obsequis entre tots els participants.

CENTRE DE COMPETCIÓ

El centre de competició estarà localitzat al pavelló poliesportiu de les Planes d’Hostoles i es disposarà de dues dutxes pels participants.

Mapa centre competició

Pavelló poliesportiu de les Planes d’Hostoles
Passeig Estació, 1
17172 Les Planes d’Hostoles (Girona)

CONTACTE

Correu electrònic: gastantkeksgarrotxa@gmail.com